Campania #vreausarespir

Campania de donații prin SMS 
s-a incheiat

Multumim tuturor celor care au donat

SMS-uri trimise

=

5.556

de Euro

Fibroza chistica este o boala grava, incurabila si invizibila care  distruge plamanii Si Limiteaza IN TIMP CaPACITATEA DE A RESPIRA.
clepsidra

In Romania, pacientii cu fibroza chistica mor foarte tineri si traiesc cu aproximativ 20 de ani mai putin decat media europeana.

pills

In Romania, copiii cu fibroza chistica nu au acces la medicamente si conditii de spitalizare specifice, tratamente inovatoare , transplant pulmonar si hepatic.

bug

In Romania, parintii copiilor cu fibroza chistica evita sa ii interneze, de teama conditiilor improprii si a infectiilor nozocomiale din spital, care le pot fi adesea fatale.

money

In Romania, parintii copiilor cu fibroza chistica cheltuiesc peste 2.000 Lei lunar pentru tratament, inca din primii ani de viata.

Campania s-a desfasurat in perioada 15 Februarie 2018 – 15 Mai 2018.

Asociatia de Fibroza  Chistica din Romania este o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 2008, al carei obiectiv principal este imbunatatirea vietii pacientilor cu fibroza chistica , cat si facilitarea accesului la medicamente si ingrijire conform standardelor europene.

 
 

ASOCIATIA DE FIBROZA CHISTICA DIN ROMANIA
CUI: 24119913
Cont bancar (IBAN): RO31BACX0000001623329000
Banca: UniCredit – Sucursala Panduri

Georgiana Nitu – Presedinte
Email: fibrozachistica {at} yahoo.com

Ana Toma – Coordonator campanie
E-mail: ana.podolianutoma {at} gmail.com