Campania “Simeox”

#vreausarespir
0

Lei

au fost donați până acum

din 25.000 Lei

Doneaza online folosind cardul bancar

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Plata lunara :

Donatiile facute folosind un card bancar se efectueaza prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Campania “Simeox”

Este o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui aparat destinat reabilitării respiratorii zilnice a copiilor cu fibroză chistică.

Copiii cu fibroză chistică își petrec viața mai mult în spitale din cauza infecțiilor pulmonare grave repetate. Se internează foarte des, li se administrează intravenos tratamente cu antibiotice pentru perioade lungi, pentru a lupta împotriva acestor infecții complicate.

Copiii cu fibroză chistică fac adesea, o mare parte din ei o dată la două-trei luni sau mai des, intravenos, tratamente lungi de câteva săptămâni cu antibiotice puternice care să acționeze împotriva infecțiilor pulmonare care le pot deteriora ireversibil funcția respiratorie.

Fizioterapia respiratorie este o parte majoră a tratamentului zilnic, atât atunci când sunt acasă, cât și atunci când sunt spitalizați. Prin fizioterapie respiratorie se îmbunătățește calitatea vieții, secrețiile vâscoase aderente sunt eliminate din plămâni și astfel copiii respiră mai bine și mai mult.

Aparatul destinat fizioterapiei pulmonare poate îmbunătăți calitatea vieții micilor pacienți și oferă copiilor care suferă de fibroză chistică posibilitatea efectuării unor exerciții respiratorii pe care nu le pot face acasă asistați de părinți. De asemenea, costul acestui aparat este foarte ridicat (aproximativ 5.000 EUR fără consumabile) și majoritatea părinților nu și-l pot permite pentru uz individual. Consumabilele costă aproximativ 300 de lei pentru o persoană și le poate folosi de maxim 10 ori. Mai multe detalii despre aparat, pot fi găsite aici: https://en.physioassist.com/.

Simeox Physio Assist